HomeYeni Inka › Kunci Gitar Yeni Inka – Salah Chord Mudah

Chord Gitar Yeni Inka - Kunci Gitar Yeni Inka – Salah Chord Mudah

(Intro) C Csus4 C Csus4 C

           F           G         Am
ora bakal ono.. seng ngganteni kowe..
          Dm     G           C
yo mung siji.. kasih sayang iki..
    Em      F       G         Am
ora bakal keganti.. tresnoku iki..
        Dm       G            C Csus4 C
masio kowe.. wes duwene.. dek'e..

 C            G        Am
aku ngerti.. aku iki sopo..
     Dm        G         C  -G
arep tresno.. aku wedi duso..
 C              G            Am
arep sambat.. nanging karo sopo..
    Dm             G           C   Csus4
aku ngerti.. kowe ndek'e wong liyo..

  C           G        Am
sepurane yen aku iki salah..
          Dm
nanging piye maneh
                  G
tresnoku kadung jeru..
         Em                 Am
arep tak selehne.. aku ora iso..
        Dm        G         C
lek tak angkat.. aku soyo loro..

(Chorus)
           F           G         C -G/B
ora bakal ono.. seng ngganteni kowe..
Am        Dm     G           C
yo mung siji.. kasih sayang iki..
            F       G         Am
ora bakal keganti.. tresnoku iki..
        Dm       G            C
masio kowe.. wes duwene.. dek'e..

(Int.) F G C -G/B Am
       Dm G C..
       F G C -G/B Am
       Dm G C G..

  C           G        Am
sepurane yen aku iki salah..
          Dm
nanging piye maneh
                  G
tresnoku kadung jeru..
         Em                 Am
arep tak selehne.. aku ora iso..
        Dm        G        C
lek tak angkat.. aku soyo loro..

(Chorus)
           F           G         C -G/B
ora bakal ono.. seng ngganteni kowe..
Am        Dm     G           C
yo mung siji.. kasih sayang iki..
            F       G         Am
ora bakal keganti.. tresnoku iki..
        Dm       G            C
masio kowe.. wes duwene.. dek'e..

           F           G         C -G/B
ora bakal ono.. seng ngganteni kowe..
Am        Dm     G           C
yo mung siji.. kasih sayang iki..
            F       G         Am
ora bakal keganti.. tresnoku iki..
        Dm       G            C
masio kowe.. wes duwene.. dek'e..
Am      Dm       G             C
masio kowe.. wes duwene... dek'e..
Kunci Gitar Yeni Inka – Salah Chord Mudah

+ Lirik Lagu Kunci Gitar Yeni Inka – Salah Chord Mudah Oleh Yeni Inka +

View more Yeni Inka
Show comments
Hide comments

Comments are closed here.