HomeYeni Inka › Kunci Gitar Yeni Inka – Madiun Ngawi Chord Mudah

Chord Gitar Yeni Inka - Kunci Gitar Yeni Inka – Madiun Ngawi Chord Mudah

(Intro) C  Am  F  G..
        Dm G C..
               (ho'a ho'e..)

         C                      Am
terminal madiun ngawi.. kenanganku..
      F                 G
ora bakalan aku ngelaleake..
        Dm
mbiyen aku nduwe pacar..
       C
anakke pak.. tukiran..
        G
bakul pecel..
                        C
ono ning pinggir.. prapatan..

         C
terminal madiun ngawi..
           Am
nggen dolanku..
      F                 G
ora bakalan aku ngelaleake..
         Dm
mbiyen jaman semono..
        C
kowe janji.. karo aku
           G
nanging nyatane..
                    C
kowe ngingkari janjimu..

(Intro) Dm G C..
              (ho'a ho'e..)

(Chorus)
        C
yen aku kangen
                   F
kangen karo.. sliramu..
             G
tak sawang-sawang..
                 C
fotomu ning.. dompetku..

        C
yen aku kangen..
                 F
kangen karo.. sliramu..
          G
tak elus-elus..
                 C
fotomu ning.. dompetku..

      F
opo kowe.. ra kroso..
      C
tak batin sak bendino..
         Dm
ra bakal ilang..
    G            C
fotomu ning.. dompetku..

      F
opo kowe.. ra kroso..
      C
tak batin sak bendino..
         Dm
ra bakal ilang..
      G          C
jenengmu ning.. atiku..

(Intro) C  Am  F  G..
        Dm G C..
               (ho'a ho'e..)

         C
terminal madiun ngawi..
           Am
nggen dolanku..
      F                 G
ora bakalan aku ngelaleake..
         Dm
mbiyen jaman semono..
        C
kowe janji.. karo aku
           G
nanging nyatane..
                    C
kowe ngingkari janjimu..

(Intro) Dm G C..
              (ho'a ho'e..)

(Chorus)
        C
yen aku kangen
                   F
kangen karo.. sliramu..
             G
tak sawang-sawang..
                 C
fotomu ning.. dompetku..

        C
yen aku kangen..
                 F
kangen karo.. sliramu..
          G
tak elus-elus..
                 C
fotomu ning.. dompetku..

      F
opo kowe.. ra kroso..
      C
tak batin sak bendino..
         Dm
ra bakal ilang..
    G            C
fotomu ning.. dompetku..

      F
opo kowe.. ra kroso..
      C
tak batin sak bendino..
         Dm
ra bakal ilang..
      G          C
jenengmu ning.. atiku..



Chord Yeni Inka - Madiun Ngawi

(Intro) F#  D#m  B  C#..
        G#m C# F#..
                 (ho'a ho'e..)

         F#                     D#m
terminal madiun ngawi.. kenanganku..
      B                 C#
ora bakalan aku ngelaleake..
        G#m
mbiyen aku nduwe pacar..
       F#
anakke pak.. tukiran..
        C#
bakul pecel..
                        F#
ono ning pinggir.. prapatan..

         F#
terminal madiun ngawi..
           D#m
nggen dolanku..
      B                 C#
ora bakalan aku ngelaleake..
         G#m
mbiyen jaman semono..
        F#
kowe janji.. karo aku
           C#
nanging nyatane..
                    F#
kowe ngingkari janjimu..

(Intro) G#m C# F#..
                (ho'a ho'e..)

(Chorus)
        F#
yen aku kangen
                   B
kangen karo.. sliramu..
             C#
tak sawang-sawang..
                 F#
fotomu ning.. dompetku..

        F#
yen aku kangen..
                 B
kangen karo.. sliramu..
          C#
tak elus-elus..
                 F#
fotomu ning.. dompetku..

      B
opo kowe.. ra kroso..
      F#
tak batin sak bendino..
         G#m
ra bakal ilang..
    C#           F#
fotomu ning.. dompetku..

      B
opo kowe.. ra kroso..
      F#
tak batin sak bendino..
         G#m
ra bakal ilang..
      C#         F#
jenengmu ning.. atiku..

(Intro) F#  D#m  B  C#..
        G#m C# F#..
                 (ho'a ho'e..)

         F#
terminal madiun ngawi..
           D#m
nggen dolanku..
      B                 C#
ora bakalan aku ngelaleake..
         G#m
mbiyen jaman semono..
        F#
kowe janji.. karo aku
           C#
nanging nyatane..
                    F#
kowe ngingkari janjimu..

(Intro) G#m C# F#..
                (ho'a ho'e..)

(Chorus)
        F#
yen aku kangen
                   B
kangen karo.. sliramu..
             C#
tak sawang-sawang..
                 F#
fotomu ning.. dompetku..

        F#
yen aku kangen..
                 B
kangen karo.. sliramu..
          C#
tak elus-elus..
                 F#
fotomu ning.. dompetku..

      B
opo kowe.. ra kroso..
      F#
tak batin sak bendino..
         G#m
ra bakal ilang..
    C#           F#
fotomu ning.. dompetku..

      B
opo kowe.. ra kroso..
      F#
tak batin sak bendino..
         G#m
ra bakal ilang..
      C#         F#
jenengmu ning.. atiku..
Kunci Gitar Yeni Inka – Madiun Ngawi Chord Mudah

+ Lirik Lagu Kunci Gitar Yeni Inka – Madiun Ngawi Chord Mudah Oleh Yeni Inka +

View more Yeni Inka
Show comments
Hide comments

Comments are closed here.