HomeWoro Widowati › Kunci Gitar Woro Widowati – Borobudur Saksi Ati Chord Mudah

Chord Gitar Woro Widowati - Kunci Gitar Woro Widowati – Borobudur Saksi Ati Chord Mudah

(Intro) C G/B Am -G F Fm..

C                F
 ora bakal tak lali..
G                  C   -G/B
 esem lan guyumu wingi..
Am            Dm
 tangan tengenmu nggandeng..
  G             C
mesra.. koyo mbiyen..

C                   F
 candi borobudur saksi..
G                   C  -G/B
 tresnoku ra direstui..
Am         F
 aku milih sing ngalah..
   G                    C   C7
timbang kabeh kabeh.. salah..

         F
yen oleh nyenyuwun
  G               C
senengno atimu.. aku.. mundur..
        F         G
kabeh piranti kenangan
                       C       G
tak buang mung ninggal sayang..

(Chorus)
    C
tak sepuro.. salahmu kalebur..
 F
aku mundur.. nggowo ati ajur
    G
senajan kok blenjani..
 G                 C  C7
aku kuat koyo.. candi..

  C
titip tresno.. sing ra bakal luntur..
  F
matur nuwun.. dongaku ra ketung..
       G                           (C)
ning tengahe wengi.. saiki tekane pati..

(Int.) C  F  C  F G
       F G Em Am
       F  G..

C                   F
 candi borobudur saksi..
G                   C  -G/B
 tresnoku ra direstui..
Am         Dm
 aku milih sing ngalah..
   G                    C   C7
timbang kabeh kabeh.. salah..

         F
yen oleh nyenyuwun
  G               C
senengno atimu.. aku.. mundur..
        F         G
kabeh piranti kenangan
                       C       G
tak buang mung ninggal sayang..

(Chorus)
    C
tak sepuro.. salahmu kalebur..
 F
aku mundur.. nggowo ati ajur
    G
senajan kok blenjani..
 G                 C
aku kuat koyo.. candi..

  C
titip tresno.. sing ra bakal luntur..
  F
matur nuwun.. dongaku ra ketung..
       G
ning tengahe wengi..
               C   -C7 C
saiki tekane pati..
Kunci Gitar Woro Widowati – Borobudur Saksi Ati Chord Mudah

+ Lirik Lagu Kunci Gitar Woro Widowati – Borobudur Saksi Ati Chord Mudah Oleh Woro Widowati +

View more Woro Widowati
Show comments
Hide comments

Comments are closed here.