HomeWoro Widowati › Kunci Gitar Woro Widowati – Abote Kangen Chord Mudah

Chord Gitar Woro Widowati - Kunci Gitar Woro Widowati – Abote Kangen Chord Mudah

Capo di fret 2

(Intro) Dm  G  C G/B Am
        Dm  G..

    C            G/B       Am
suwene aku.. ngenteni kowe ning kene..
    Dm       G              C
tak arep-arepke.. sok kapan tekane..
   F         G
ra awan ra wengi aku..
   Em         Am
ra leren mikirke..
       Dm                   G
kangen ning atiku kapan marine..

   C           G/B
abote mendem kangen..
         Am
doh kono doh kene..
  Dm        G          C
dino-dinoku kroso sepi rasane..
    F            G
wis meh pirang sasi aku..
  Em         Am
dewe tanpo kowe..
 Dm                G           C
iso krungu suaramu mung lewat HP..

(Chorus)
  F         G             C   G/B Am
jujur.. aku ngebet pengen ketemu..
         Dm          G
tak arep arep nganti aku ra..
 C
eling wektu..
  F            G
pirang sasi.. atiku nunggu..
Em     E   Am
nunggu tekamu..
        Dm
marinen kangenku..
         G           C
yen kowe ning sandingku..

(Int.) C G/B Am..
       F Em Dm Fm
       Em Am Dm  G..

  F         G             C   G/B Am
jujur.. aku ngebet pengen ketemu..
         Dm          G
tak arep arep nganti aku ra..
 C
eling wektu..
  F            G
pirang sasi.. atiku nunggu..
Em     E   Am
nunggu tekamu..
        Dm
marinen kangenku
    G            C
yen kowe ning sandingku..

  F         G             Em     Am
jujur.. aku ngebet pingin ketemu..
         Dm          G
tak arep arep nganti aku ra..
 C         Gm C7
eling wektu..
  F            G
pirang sasi.. atiku nunggu..
Em     E   Am
nunggu tekamu..
        Dm
marinen kangenku..
    G              C
yen kowe ning.. sandingku..
Am       Dm
 marinen kangenku..
    G              C
yen kowe ning.. sandingku..



Chord Woro Widowati - Abote Kangen

(Intro) Em  A  D A/C# Bm
        Em  A..

    D            A/C#      Bm
suwene aku.. ngenteni kowe ning kene..
    Em       A              D
tak arep-arepke.. sok kapan tekane..
   G         A
ra awan ra wengi aku..
   F#m        Bm
ra leren mikirke..
       Em                   A
kangen ning atiku kapan marine..

   D           A/C#
abote mendem kangen..
         Bm
doh kono doh kene..
  Em        A          D
dino-dinoku kroso sepi rasane..
    G            A
wis meh pirang sasi aku..
  F#m        Bm
dewe tanpo kowe..
 Em                A           D
iso krungu suaramu mung lewat HP..

(Chorus)
  G         A             D   A/C# Bm
jujur.. aku ngebet pengen ketemu..
         Em          A
tak arep arep nganti aku ra..
 D
eling wektu..
  G            A
pirang sasi.. atiku nunggu..
F#m    F#  Bm
nunggu tekamu..
        Em
marinen kangenku..
         A           D
yen kowe ning sandingku..

(Int.) D A/C# Bm..
       G F#m Em Gm
       F#m Bm Em  A..

  G         A             D   A/C# Bm
jujur.. aku ngebet pengen ketemu..
         Em          A
tak arep arep nganti aku ra..
 D
eling wektu..
  G            A
pirang sasi.. atiku nunggu..
F#m    F#  Bm
nunggu tekamu..
        Em
marinen kangenku
    A            D
yen kowe ning sandingku..

  G         A             F#m    Bm
jujur.. aku ngebet pingin ketemu..
         Em          A
tak arep arep nganti aku ra..
 D         Am D7
eling wektu..
  G            A
pirang sasi.. atiku nunggu..
F#m    F#  Bm
nunggu tekamu..
        Em
marinen kangenku..
    A              D
yen kowe ning.. sandingku..
Bm       Em
 marinen kangenku..
    A              D
yen kowe ning.. sandingku..
Kunci Gitar Woro Widowati – Abote Kangen Chord Mudah

+ Lirik Lagu Kunci Gitar Woro Widowati – Abote Kangen Chord Mudah Oleh Woro Widowati +

View more Woro Widowati
Show comments
Hide comments

Comments are closed here.