HomeWisdi Rio › Kunci Gitar Wisdi Rio – Lerem Chord Mudah

Chord Gitar Wisdi Rio - Kunci Gitar Wisdi Rio – Lerem Chord Mudah

Capo di fret 5

(Intro) C  Em  Fm  G

C
rasah.. di getuni..
Em
sing wis ilang..
F                G
rasah sepaneng.. yen dewean..
Em              A
kowe tetep urip ayem..
             Dm
masio wis ra wancine..
  Dm
sayangan wae
  F           G         C
luwih becik.. sak madiyone..

C                     Em
bebasan asmoro.. kuwi kuciwo..
F              G
kudu ngelilo.. lan legowo..
Em               A
ojo netes.. eluh wae..
               Dm
bangkito yen gelem sae..
   Dm         Fm
Gusti bakal.. nyepakne
               G     C
gantine sing luwih sae..

(Chorus)
           F                  G
cukup semonten.. olehmu nglakoni..
         Em       Am
cerito kuwi..i..iii..
Am      Dm                Fm   C
gagaso aku.. sing tau ngalami..
        A#
(matursuwun..)

       F                G
matursuwun.. karangan kae..
               Em
sing mbok gawe-gawe..
               Am
kok banget nemene..
A         Dm
ra bakal ilang catu iki
    Fm                     C
tegele mbiyen olehmu nglarani..

(Int.) A#  Am  G#  F G
       Am  E  F G
       Am C -Dm C Dm  G..

C                     Em
bebasan asmoro.. kuwi kuciwo..
F              G
kudu ngelilo.. lan legowo..
Em               A
ojo netes.. eluh wae..
               Dm
bangkito yen gelem sae..
   Dm         Fm
Gusti bakal.. nyepakne
               G     C
gantine sing luwih sae..

(Chorus)
           F                  G
cukup semonten.. olehmu nglakoni..
         Em       Am
cerito kuwi..i..iii..
A       Dm                 Fm   C
gagaso aku.. sing tau ngalami..
        A#
(matursuwun..)

C-Dm-Em-F               G
matursuwun.. karangan kae..
               Em
sing mbok gawe-gawe..
               Am
kok banget nemene..
A         Dm
ra bakal ilang catu iki 
    Fm                     C   A#
tegele mbiyen olehmu nglarani..

C-Dm-Em-F               G
matursuwun.. karangan kae..
               Em
sing mbok gawe-gawe..
               Am
kok banget nemene..
A         Dm
ra bakal ilang catu iki 
    Fm                     C
tegele mbiyen olehmu nglarani..
  A#
(olehmu nglarani..)
A         Dm
ra bakal ilang catu iki 
    Fm                       C
tegele mbiyen.. olehmu nglarani..



Wisdi Rio - Lerem

(Intro) F  Am  A#m  C

F
rasah.. di getuni..
Am
sing wis ilang..
A#               C
rasah sepaneng.. yen dewean..
Am              D
kowe tetep urip ayem..
             Gm
masio wis ra wancine..
  Gm
sayangan wae
  A#          C         F
luwih becik.. sak madiyone..

F                     Am
bebasan asmoro.. kuwi kuciwo..
A#             C
kudu ngelilo.. lan legowo..
Am               D
ojo netes.. eluh wae..
               Gm
bangkito yen gelem sae..
   Gm         A#m
Gusti bakal.. nyepakne
               C     F
gantine sing luwih sae..

(Chorus)
           A#                 C
cukup semonten.. olehmu nglakoni..
         Am       Dm
cerito kuwi..i..iii..
Dm      Gm                A#m  F
gagaso aku.. sing tau ngalami..
        D#
(matursuwun..)

       A#               C
matursuwun.. karangan kae..
               Am
sing mbok gawe-gawe..
               Dm
kok banget nemene..
D         Gm
ra bakal ilang catu iki
    A#m                    F
tegele mbiyen olehmu nglarani..

(Int.) D#  Dm  C#  A# C
       Dm  A  A# C
       Dm F -Gm F Gm  C..

F                     Am
bebasan asmoro.. kuwi kuciwo..
A#             C
kudu ngelilo.. lan legowo..
Am               D
ojo netes.. eluh wae..
               Gm
bangkito yen gelem sae..
   Gm         A#m
Gusti bakal.. nyepakne
               C     F
gantine sing luwih sae..

(Chorus)
           A#                 C
cukup semonten.. olehmu nglakoni..
         Am       Dm
cerito kuwi..i..iii..
D       Gm                 A#m  F
gagaso aku.. sing tau ngalami..
        D#
(matursuwun..)

F-Gm-Am-A#              C
matursuwun.. karangan kae..
               Am
sing mbok gawe-gawe..
               Dm
kok banget nemene..
D         Gm
ra bakal ilang catu iki 
    A#m                    F   D#
tegele mbiyen olehmu nglarani..

F-Gm-Am-A#              C
matursuwun.. karangan kae..
               Am
sing mbok gawe-gawe..
               Dm
kok banget nemene..
D         Gm
ra bakal ilang catu iki 
    A#m                    F
tegele mbiyen olehmu nglarani..
  D#
(olehmu nglarani..)
D         Gm
ra bakal ilang catu iki 
    A#m                      F
tegele mbiyen.. olehmu nglarani..
Kunci Gitar Wisdi Rio – Lerem Chord Mudah

+ Lirik Lagu Kunci Gitar Wisdi Rio – Lerem Chord Mudah Oleh Wisdi Rio +

Related Posts :

    View more Wisdi Rio
    Show comments
    Hide comments

    Comments are closed here.