HomeWahyu Dita › Kunci Gitar Wahyu Dita – Wes Kadung Sayang Chord Mudah

Chord Gitar Wahyu Dita - Kunci Gitar Wahyu Dita – Wes Kadung Sayang Chord Mudah

(Intro) F G C -G/B Am
        Dm G C Fm C G

    C
aku ra nyongko..
       G
kowe tego ninggalake..
    F         G            C
wis setahun luwih.. kowe lungo..
    C
aku ra nyongko..
      G
ceritane koyo ngene..
  F           G         C
kowe ninggal aku.. demi dek'e..

      F    G         C -G/B Am
sayangku tulus.. kanggo ko..we..
        Dm           G         C    G
nanging nyatane kowe gandeng liyane..

    C                 G
tresnoku iki.. rasane sangsoyo gedi..
     F            G          C
mpun tak pendem.. jeru ning ati..
    C                  G
aku nelongso nandang loro koyo ngene..
  F        G              C
remuk ati iki yen eling kowe..

      F    G         C -G/B Am
sayangku tulus.. kanggo ko..we..
        Dm
nanging nyatane
     G         C     Gm C
kowe gandeng liyane..

(Chorus)
 F                   G
opo salahku karo awakmu..
         Em                   A
nganti kowe tego ngelarani atiku iki
                Dm                   G
wis tak perjuangke uripku kanggo awakmu
                       C    Gm C
nanging kowe rak ngerteni..

  F                       G
kowe milih lungo karo dek'e..
             Em                       A
wong sing mbiyen pernah urip bareng kowe
          Dm                       G
aku mung iso nrimo.. kelangan sliramu..
                   C
senajan wis kadung sayang..

(Int.) Am  Em  F  C
       C -G/B Am  Em  F G E Am
       Dm  G..

      F    G         C -G/B Am
sayangku tulus.. kanggo ko..we..
        Dm
nanging nyatane
     G         C     Gm C
kowe gandeng liyane..

(Chorus)
 F                   G
opo salahku karo awakmu..
         Em                   A
nganti kowe tego ngelarani atiku iki
                Dm                   G
wis tak perjuangke uripku kanggo awakmu
                       C   Gm C
nanging kowe rak ngerteni..

  F                       G
kowe milih lungo karo dek'e..
             Em                       A
wong sing mbiyen pernah urip bareng kowe
          Dm                       G
aku mung iso nrimo.. kelangan sliramu..
               Am
senajan wis kadung sayang..
D          Dm                       G
 aku mung iso nrimo.. kelangan sliramu..
               C           Fm C
senajan wis kadung sayang..
Kunci Gitar Wahyu Dita – Wes Kadung Sayang Chord Mudah

+ Lirik Lagu Kunci Gitar Wahyu Dita – Wes Kadung Sayang Chord Mudah Oleh Wahyu Dita +

Related Posts :

    View more Wahyu Dita
    Show comments
    Hide comments

    Comments are closed here.