HomeVayz › Kunci Gitar Woro Widowati, Vayz – Nyikso Batin Chord Mudah

Chord Gitar Vayz - Kunci Gitar Woro Widowati, Vayz – Nyikso Batin Chord Mudah

Capo : fret 3

Em       Bm       C
kesel.. atiku.. sabar ngerteni..
          G       D
ngempet loroning ati..
    Am                   Em
tresno karo kowe.. opo kudu larane..
  C              D       Em
nangis batin nganti koyo ngene..

(Intro) C D Em Bm

Em
wes dek aku sing mundur
          Bm
ketimbang tak teruske
tresnoku dadi tambah ajur
        C
jare cintane bubrah,
roso ati ra nggenah
      G
aku pengene pisah
nanging sliramu wegah
        Em
wes aku ra kuat
aku tak sing minggat
        Bm
tresno iki.. udu dolanan
     C     D        G
loro atiku.. ra karuan..

C
tresno sing suci..
     G
saikine tinggal janji..
C        D       G
tangise ati dadi bukti..

(Chorus)
     Em
ra kuat aku..
                 Bm
nyekso batin lan atiku..
      C                  G        D
trimo'o.. ketimbang dadi tambah loro..
     Em
lilakno aku..
                     Bm
nyanding tresno sing liyane..
       C          D      G
iso nompo.. atiku opo anane..

(Int.) Am  G  C  G
       Am  Bm  C D Em Bm..

Em
wes dek ikhlasno aku
          Bm
mungkin dalane pisahan
aku marang sliramu
        C
tresno iki tak pendem
sak jeroning ati
         G
ikhlas lahir batinku
mugo iso oleh ganti
      Em
njero dodo uwes nerimo
         Bm
aku mung iso ndongo
kowe nggandeng lanangan liyo
        C          D       G
aku tak sing lungo.. atiku loro..

C
tresno sing suci..
     G
saikine tinggal janji..
C        D       G
tangise ati dadi bukti..

(Chorus)
     Em
ra kuat aku..
                 Bm
nyekso batin lan atiku..
      C                  G        D
trimo'o.. ketimbang dadi tambah loro..
     Em
lilakno aku..
                     Bm
nyanding tresno sing liyane..
       C          D      G
iso nompo.. atiku opo anane..

     Em
ra kuat aku..
                 Bm
nyekso batin lan atiku..
      C                  G        D
trimo'o.. ketimbang dadi tambah loro..
     Em
lilakno aku..
                     Bm
nyanding tresno sing liyane..
       C          D      G
iso nompo.. atiku opo anane..
       C          D    G
iso nompo.. atiku opo anane..





Gm       Dm       D#
kesel.. atiku.. sabar ngerteni..
          A#      F
ngempet loroning ati..
    Cm                   Gm
tresno karo kowe.. opo kudu larane..
  D#             F       Gm
nangis batin nganti koyo ngene..

(Intro) D# F Gm Dm

Gm
wes dek aku sing mundur
          Dm
ketimbang tak teruske
tresnoku dadi tambah ajur
        D#
jare cintane bubrah,
roso ati ra nggenah
      A#
aku pengene pisah
nanging sliramu wegah
        Gm
wes aku ra kuat
aku tak sing minggat
        Dm
tresno iki.. udu dolanan
     D#    F        A#
loro atiku.. ra karuan..

D#
tresno sing suci..
     A#
saikine tinggal janji..
D#       F       A#
tangise ati dadi bukti..

(Chorus)
     Gm
ra kuat aku..
                 Dm
nyekso batin lan atiku..
      D#                 A#       F
trimo'o.. ketimbang dadi tambah loro..
     Gm
lilakno aku..
                     Dm
nyanding tresno sing liyane..
       D#         F      A#
iso nompo.. atiku opo anane..

(Int.) Cm  A#  D#  A#
       Cm  Dm  D# F Gm Dm..

Gm
wes dek ikhlasno aku
          Dm
mungkin dalane pisahan
aku marang sliramu
        D#
tresno iki tak pendem
sak jeroning ati
         A#
ikhlas lahir batinku
mugo iso oleh ganti
      Gm
njero dodo uwes nerimo
         Dm
aku mung iso ndongo
kowe nggandeng lanangan liyo
        D#         F       A#
aku tak sing lungo.. atiku loro..

D#
tresno sing suci..
     A#
saikine tinggal janji..
D#       F       A#
tangise ati dadi bukti..

(Chorus)
     Gm
ra kuat aku..
                 Dm
nyekso batin lan atiku..
      D#                 A#       F
trimo'o.. ketimbang dadi tambah loro..
     Gm
lilakno aku..
                     Dm
nyanding tresno sing liyane..
       D#         F      A#
iso nompo.. atiku opo anane..

     Gm
ra kuat aku..
                 Dm
nyekso batin lan atiku..
      D#                 A#       F
trimo'o.. ketimbang dadi tambah loro..
     Gm
lilakno aku..
                     Dm
nyanding tresno sing liyane..
       D#         F      A#
iso nompo.. atiku opo anane..
       D#         F    A#
iso nompo.. atiku opo anane..
Kunci Gitar Woro Widowati, Vayz – Nyikso Batin Chord Mudah

+ Lirik Lagu Kunci Gitar Woro Widowati, Vayz – Nyikso Batin Chord Mudah Oleh Vayz +

Related Posts :

    View more Vayz
    Show comments
    Hide comments

    Comments are closed here.