HomeDS Charaka › Kunci Gitar DS Charaka – Kembang Layu Chord Mudah

Chord Gitar DS Charaka - Kunci Gitar DS Charaka – Kembang Layu Chord Mudah

Capo : fret 4

(Intro) C Bm Am G
        Em Bm C D

       G              D
koyo suwe bengi.. iki lakune..
        Em                     Bm
kapan tekane esuk sing tak enteni..
 C                      G
aku.. wes pengen mboktekake sayang..
      D
lan tuluse ati..

  Em              Bm
panase moto.. iki tak roso..
        Am       D          G
mungkin dudu opo sing tak kiro..
 Em                  Bm
abote laku.. tambah abot atiku..
     C                    D
kenyataane aku kok tinggalke..

        G               D
ning wektu iki.. mugo kowe ngerti
      Em                     Bm
ora salah.. anggone aku percoyo..
   C               G             D
atimu.. mugo podo opo sing tak roso..

  Em              Bm
panase moto.. iki tak roso..
        Am       D          G
mungkin dudu opo sing tak kiro..
 Em                  Bm
abote laku.. tambah abot atiku..
     C                    D
kenyataane aku kok tinggalke..

(Chorus)
            G
iki tak gawake kembang mawar
              B
seikat kanggo tondo roso sayang..
               C
wes tak angen angen suwe..
   Am
wektu iki bakal dadi 
   D
wektu sing raono liyane..

           G
saiki dadi gugur kembang iki..
            B
layu masio isih ning tanganku..
             C      Am
koyo sak kedepane moto..
  C                      D
kowe gampang maleh koyo ora duwe roso..

         C         D
opo ora ono coro liyo..
            Bm          Em
ono opo kok kowe dadi tego..
             Am         D
wes suwe aku percoyo atimu..
              G      D
ora koyo sing saiki..

(Int.) C D Bm Em
       Am Cm D

(Chorus)
            G
iki tak gawake kembang mawar
              B
seikat kanggo tondo roso sayang..
               C      Am
wes tak angen angen suwe..
   C
wektu iki bakal dadi 
   D
wektu sing raono liyane..

           G
saiki dadi gugur kembang iki..
            B
layu masio isih ning tanganku..
             C      Am
koyo sak kedepane moto..
  C                      D
kowe gampang maleh koyo ora duwe roso..

         C         D
opo ora ono coro liyo..
            Bm          Em
ono opo kok kowe dadi tego..
             Am         D
wes suwe aku percoyo atimu..
              G
ora koyo sing saiki..



DS Charaka - Kembang Layu

(Intro) E D#m C#m B
        G#m D#m E F#

       B              F#
koyo suwe bengi.. iki lakune..
        G#m                    D#m
kapan tekane esuk sing tak enteni..
 E                      B
aku.. wes pengen mboktekake sayang..
      F#
lan tuluse ati..

  G#m             D#m
panase moto.. iki tak roso..
        C#m      F#         B
mungkin dudu opo sing tak kiro..
 G#m                 D#m
abote laku.. tambah abot atiku..
     E                    F#
kenyataane aku kok tinggalke..

        B               F#
ning wektu iki.. mugo kowe ngerti
      G#m                    D#m
ora salah.. anggone aku percoyo..
   E               B             F#
atimu.. mugo podo opo sing tak roso..

  G#m             D#m
panase moto.. iki tak roso..
        C#m      F#         B
mungkin dudu opo sing tak kiro..
 G#m                 D#m
abote laku.. tambah abot atiku..
     E                    F#
kenyataane aku kok tinggalke..

(Chorus)
            B
iki tak gawake kembang mawar
              D#
seikat kanggo tondo roso sayang..
               E
wes tak angen angen suwe..
   C#m
wektu iki bakal dadi 
   F#
wektu sing raono liyane..

           B
saiki dadi gugur kembang iki..
            D#
layu masio isih ning tanganku..
             E      C#m
koyo sak kedepane moto..
  E                      F#
kowe gampang maleh koyo ora duwe roso..

         E         F#
opo ora ono coro liyo..
            D#m         G#m
ono opo kok kowe dadi tego..
             C#m        F#
wes suwe aku percoyo atimu..
              B      F#
ora koyo sing saiki..

(Int.) E F# D#m G#m
       C#m Em F#

(Chorus)
            B
iki tak gawake kembang mawar
              D#
seikat kanggo tondo roso sayang..
               E      C#m
wes tak angen angen suwe..
   E
wektu iki bakal dadi 
   F#
wektu sing raono liyane..

           B
saiki dadi gugur kembang iki..
            D#
layu masio isih ning tanganku..
             E      C#m
koyo sak kedepane moto..
  E                      F#
kowe gampang maleh koyo ora duwe roso..

         E         F#
opo ora ono coro liyo..
            D#m         G#m
ono opo kok kowe dadi tego..
             C#m        F#
wes suwe aku percoyo atimu..
              B
ora koyo sing saiki..
Kunci Gitar DS Charaka – Kembang Layu Chord Mudah

+ Lirik Lagu Kunci Gitar DS Charaka – Kembang Layu Chord Mudah Oleh DS Charaka +

Related Posts :

    View more DS Charaka
    Show comments
    Hide comments

    Comments are closed here.