HomeDidik Budi › Kunci Gitar Didik Budi – Loro Chord Mudah

Chord Gitar Didik Budi - Kunci Gitar Didik Budi – Loro Chord Mudah

(Intro) C  C7  F -Em Dm G..

C                        C7
sesandingan tekaning.. pelaminan..
           F          -Em    Dm
mung angen-angen.. ninggalke loro..
           G
sing ning ati iki
               C   -G
sopo sing nambani..

C                      C7
ameh sambat loro yen kelingan..
          F          -Em    Dm
amung tak pendem.. nyobo ngiklasno..
             G
sing tak tresnani
                  C
pindah ning ati liyo..

(Chorus)
 -G     C           E        Am
kurang opo anggonku mapakne ati..
-Em   Dm                        G
 sabarku ra kurang-kurang tok larani..
          C            E
mungkin bener yen kowe milih..
     Am
wong liyo..
-Em    Dm                   G
 cukup semene aku ngrasakke loro..
F    G Am   G/B
loro.. loro..

(Int.) C  -G/B Am  Dm  G
       C Em Am  -Em Dm  G..

         -Em      F
kowe ra bakal ngerti..
              G
coroku njogo atimu..
            C          G/B  Am
nibo tangi awakku mung demi kowe..
                Dm
berharap dadi siji..
D                G    A
 mong sewates mimpi.. ho..

(Chorus) (Overtone)
        D           F#       Bm
kurang opo anggonku mapakne ati..
-F#m  Em                        A
 sabarku ra kurang-kurang tok larani..
          Dm           F#
mungkin bener yen kowe milih..
     Bm
wong liyo..
-F#m   Em                   A
 cukup semene aku ngrasakke loro..

        D           F#       Bm
kurang opo anggonku mapakne ati..
-F#m  Em                        A
 sabarku ra kurang-kurang tok larani..
          Dm           F#
mungkin bener yen kowe milih..
     Bm   F#m
wong liyo..
   Em                      A
cukup semene aku ngrasakke loro..
G    A Bm   A
loro.. loro..



Chord Didik Budi - Loro

(Intro) E  E7  A -G#m F#m B..

E                        E7
sesandingan tekaning.. pelaminan..
           A          -G#m   F#m
mung angen-angen.. ninggalke loro..
           B
sing ning ati iki
               E   -B
sopo sing nambani..

E                      E7
ameh sambat loro yen kelingan..
          A          -G#m   F#m
amung tak pendem.. nyobo ngiklasno..
             B
sing tak tresnani
                  E
pindah ning ati liyo..

(Chorus)
 -B     E           G#       C#m
kurang opo anggonku mapakne ati..
-G#m  F#m                       B
 sabarku ra kurang-kurang tok larani..
          E            G#
mungkin bener yen kowe milih..
     C#m
wong liyo..
-G#m   F#m                  B
 cukup semene aku ngrasakke loro..
A    B C#m  B/D#
loro.. loro..

(Int.) E  -B/D# C#m  F#m  B
       E G#m C#m  -G#m F#m  B..

         -G#m     A
kowe ra bakal ngerti..
              B
coroku njogo atimu..
            E          B/D# C#m
nibo tangi awakku mung demi kowe..
                F#m
berharap dadi siji..
F#               B    C#
 mong sewates mimpi.. ho..

(Chorus) (Overtone)
        F#          A#       D#m
kurang opo anggonku mapakne ati..
-A#m  G#m                       C#
 sabarku ra kurang-kurang tok larani..
          F#m          A#
mungkin bener yen kowe milih..
     D#m
wong liyo..
-A#m   G#m                  C#
 cukup semene aku ngrasakke loro..

        F#          A#       D#m
kurang opo anggonku mapakne ati..
-A#m  G#m                       C#
 sabarku ra kurang-kurang tok larani..
          F#m          A#
mungkin bener yen kowe milih..
     D#m  A#m
wong liyo..
   G#m                     C#
cukup semene aku ngrasakke loro..
B    C# D#m  C#
loro..  loro..
Kunci Gitar Didik Budi – Loro Chord Mudah

+ Lirik Lagu Kunci Gitar Didik Budi – Loro Chord Mudah Oleh Didik Budi +

View more Didik Budi
Show comments
Hide comments

Comments are closed here.