HomeDhevy Geranium › Kunci Gitar Medot Tresno – Dhevy Geranium feat. Wandra Restus1yan Chord Mudah

Chord Gitar Dhevy Geranium - Kunci Gitar Medot Tresno – Dhevy Geranium feat. Wandra Restus1yan Chord Mudah

(Intro) Am..
        Am G F C
        Dm Am Em -
E Am..

Am
abot rasane atiku..
Am                         Dm
kelangan riko sing tak tresnani..
G
abot ati iki.. sing biso nerimo..
E                      Am
nompo loro ning jero dodo..

Am
opo tah salah awak iki..
Am                      Dm
riko sing tego nglarani ati..
G
ning endi janjimu.. ning endi sumpahmu..
E                  Am
urip selawase karo aku..

G            C
sing kuat.. ati nompo loro..
Dm                     Am
sing biso.. kuat ati.. nerimo lilo..
G            C
sing kuat.. ati nompo lilo..
Dm                    E
sing iso.. kuat ati.. kelangan riko..

(Chorus)
         Am           Dm
ngelus dodo.. ngelus ati..
  G                      Am
riko tego.. nyulayani janji..
      Am              Dm
loro ati.. sing tak roso..
  G                        Am
nanging riko.. ora ngrumangsani..

     Dm
ning endi janjimu..
     Am
ning endi tresnomu..
G        E         Am
urip selawase karo aku..

     Dm
ning endi janjimu..
     Am
ning endi tresnomu..
G        E         Am
urip selawase karo aku..

(Int.) Am G F C
       Dm Am E..
       F G F G Am..

 G           C
sing kuat.. ati nompo loro..
Dm                     Am
sing biso.. kuat ati.. nerimo lilo..
G            C
sing kuat.. ati nompo lilo..
Dm                    E
sing iso.. kuat ati.. kelangan riko..

(Chorus)
         Am           Dm
ngelus dodo.. ngelus ati..
  G                   Am
riko tego.. nyulayani janji..
      Am              Dm
loro ati.. sing tak roso..
  G                        Am
nanging riko.. ora ngrumangsani..

     Dm
ning endi janjimu..
     Am
ning endi tresnomu..
G        E         Am
urip selawase karo aku..

     Dm
ning endi janjimu..
     Am
ning endi aumpahmu..
G        E         Am
urip selawase karo aku..
Kunci Gitar Medot Tresno – Dhevy Geranium feat. Wandra Restus1yan Chord Mudah

+ Lirik Lagu Kunci Gitar Medot Tresno – Dhevy Geranium feat. Wandra Restus1yan Chord Mudah Oleh Dhevy Geranium +

View more Dhevy Geranium
Show comments
Hide comments

Comments are closed here.