HomeAngel Alvy › Kunci Gitar Wisnu Wijaya feat. Angel Alvy – Dudu Rupo Dudu Bondho Chord Mudah

Chord Gitar Angel Alvy - Kunci Gitar Wisnu Wijaya feat. Angel Alvy – Dudu Rupo Dudu Bondho Chord Mudah

Capo : fret 2

(Intro) C G Am D

       G
tansah kelingan kang mas..
   D
janjimu ndhek mbiyen..
      C                         G  D
yen kowe bakal.. tresno lan setiyo..
    G                 D
opo tenan kang mas.. iso nompo aku..
    C            D            G
amargo kahananku mung koyo ngene..

        G            D
duh dik pujaanku.. belahlah dadaku..
       C                         G  D
mung kowe siji.. ning jroning atiku..
      G               D
buang roso ragu.. lan ugo cemburu..
     C          D       G
percoyo janjiku iso digugu..

     G              C
ajeg sumelang.. lan ajeg kuatir..
      D                      G
yen kowe bakal.. ninggalake aku..
         G                    C
senadyan katresnan.. ra kudu nduweni..
         D              C          G
ananging tresnoku.. wis kadung tenanan..

    G              C
ojo sumelang.. lan ojo kuatir..
     D                       G
yen aku bakal.. ninggalake kowe..
   G                    C
seisi alam.. sing bakal nyekseni..
       D           C            G
menowo tresnoku.. ora mung gombalan..

(Chorus)
           G             C
lintang rembulan sing nyinari..
  D            G
peteng wayah wengi..
     Em            D          C  D
padhange rino.. tansah mengayomi..
           G            C
bungah lan susah nganti tuo..
 D          G
ora bakal bedo..
       Em
tulung percoyo..
    D            C  G
lan please ngandelo..

  G           D
dudu rupo.. dudu bondho..
     C      D        G
sing marai aku.. tresno..

(Int.) G D C G
       Em D C G

    G
aku percoyo kang mas..
   D
tumrap ing janjimu..
    C                 G
semono ugo.. atiku atimu..
     G                D
urip sesandhingan.. dadi tujuanku..
     C          D           G
mugo-mugo Gusti keparing restu..

(Chorus)
           G             C
lintang rembulan sing nyinari..
  D            G
peteng wayah wengi..
     Em            D          C  D
padhange rino.. tansah mengayomi..
           G            C
bungah lan susah nganti tuo..
 D          G
ora bakal bedo..
       Em
tulung percoyo..
    D            C  G
lan please ngandelo..

  G           D
dudu rupo.. dudu bondho..
     C      D        G
sing marai aku.. tresno..

(Outro) C Bm G



Wisnu Wijaya feat. Angel Alvy - Dudu Rupo Dudu Bondho

(Intro) D A Bm E

       A
tansah kelingan kang mas..
   E
janjimu ndhek mbiyen..
      D                         A  E
yen kowe bakal.. tresno lan setiyo..
    A                 E
opo tenan kang mas.. iso nompo aku..
    D            E            A
amargo kahananku mung koyo ngene..

        A            E
duh dik pujaanku.. belahlah dadaku..
       D                         A  E
mung kowe siji.. ning jroning atiku..
      A               E
buang roso ragu.. lan ugo cemburu..
     D          E       A
percoyo janjiku iso digugu..

     A              D
ajeg sumelang.. lan ajeg kuatir..
      E                      A
yen kowe bakal.. ninggalake aku..
         A                    D
senadyan katresnan.. ra kudu nduweni..
         E              D          A
ananging tresnoku.. wis kadung tenanan..

    A              D
ojo sumelang.. lan ojo kuatir..
     E                       A
yen aku bakal.. ninggalake kowe..
   A                    D
seisi alam.. sing bakal nyekseni..
       E           D            A
menowo tresnoku.. ora mung gombalan..

(Chorus)
           A             D
lintang rembulan sing nyinari..
  E            A
peteng wayah wengi..
     F#m           E          D  E
padhange rino.. tansah mengayomi..
           A            D
bungah lan susah nganti tuo..
 E          A
ora bakal bedo..
       F#m
tulung percoyo..
    E            D  A
lan please ngandelo..

  A           E
dudu rupo.. dudu bondho..
     D      E        A
sing marai aku.. tresno..

(Int.) A E D A
       F#m E D A

    A
aku percoyo kang mas..
   E
tumrap ing janjimu..
    D                 A
semono ugo.. atiku atimu..
     A                E
urip sesandhingan.. dadi tujuanku..
     D          E           A
mugo-mugo Gusti keparing restu..

(Chorus)
           A             D
lintang rembulan sing nyinari..
  E            A
peteng wayah wengi..
     F#m           E          D  E
padhange rino.. tansah mengayomi..
           A            D
bungah lan susah nganti tuo..
 E          A
ora bakal bedo..
       F#m
tulung percoyo..
    E            D  A
lan please ngandelo..

  A           E
dudu rupo.. dudu bondho..
     D      E        A
sing marai aku.. tresno..

(Outro) D C#m A
Kunci Gitar Wisnu Wijaya feat. Angel Alvy – Dudu Rupo Dudu Bondho Chord Mudah

+ Lirik Lagu Kunci Gitar Wisnu Wijaya feat. Angel Alvy – Dudu Rupo Dudu Bondho Chord Mudah Oleh Angel Alvy +

View more Angel Alvy
Show comments
Hide comments

Comments are closed here.